· 

Bennie Bernal


 

 

Bennie Bernal - Jij Ziet Me Niet 

 

 

Debuutsingle voor Bennie Bernal uit Hellendoorn 

 

De 20 jarige Bennie Bernal uit de buurtschap Marle in de gemeente Hellendoorn komt met zijn debuutsingle “Jij ziet me niet”. Bennie hoorde een Engelstalig nummer en vond dat zo mooi dat hij daar wel graag een Nederlandse tekst op wilde laten maken. Samen met Joop Wulf, een lokale radio DJ die hem er op attendeerde om contact op te nemen met tekstschrijver / producer Roy Otters, trok Bennie de stoute schoenen aan. En zo ontstond de single “Jij ziet me niet” wat onder het label van CD Hamster Music wordt uitgebracht.

 

Vanaf kleins af aan wist Bennie al dat hij graag zanger wilde worden, zo klom hij tijdens het overblijven op school op het podium en zong daar de sterren van de hemel en dat bleef hij doen. Op een iets oudere leeftijd zong hij op verjaardagen en feestjes en werd zelfs geboekt om op te treden. Naast het zingen voetbalt hij met een vriendengroep bij vv Hellendoorn, wat ook een grote hobby van hem is.

 

Natuurlijk ben ik trots op mijn echte naam, maar een artiestennaam is toch wel gaaf en zo werd in het café waar ik altijd kom mijn artiestennaam Bennie Bernal bedacht.