· 

Benno van Vugt


 

 

Benno van Vugt  - “Een trekker mag nie piepen”

 

 

 

Benno van Vugt maakt hillarische nieuwe carnavalskraker!

 

Het nummer “Een trekker mag nie piepen” is een ludieke knipoog naar zijn eigenlijke beroep van schoonmaker waarin de gekste situaties worden beschreven, vol met humor!

 

De Tilburgse zanger Benno van Vugt behoeft voor veel feest liefhebbers geen introductie meer! Het feest fenomeen (o.a. bekend van Dumpert) heeft wederom een enorme carnavalskraker 2022 gemaakt met de alleszeggende titel; Een trekker mag nie piepen! Na dat hij de allereerste artiest was die een succesvolle feesthit maakte van de populaire kreet: ‘Hatseflatse’ dook hij met zijn vaste producer en tekstschrijver André Kooiman de studio in voor een nieuwe single. Zijn nieuwste nummer is een ludieke knipoog naar zijn eigenlijke beroep van schoonmaker waarin de gekste situaties worden beschreven. Voor de videoclip werkte hij samen met Ruud’s Schoonmaakservice uit Tilburg wat een geweldig humoristische clip heeft opgeleverd. Dat hij het druk heeft is een understatement want naast zijn vele optredens in het land is Benno van Vugt tevens wekelijks op de radio te horen bij Omroep Brabant, waar hij zijn eigen item heeft in een populair ochtendprogramma!

 

De single “Een trekker mag nie piepen” is vanaf 11 November 2021 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging en de videoclip zal o.a.Hier  te zien zijn en via Youtube en op verschillende tv zenders.