Benno van Vugt

 

 

 Benno van Vugt - Hatseflatse 

 

 

Benno van Vugt gaat Hatseflatse en word er FOX-wild van!

 

In een grote camper, zingend in een bubbelbad, vol allerlei avonturen; een speelfilm vol met hilarische fragmenten die perfect passen bij het nummer vol met humor!

 

Als een enorme olievlek breid de populariteit van zanger Benno van Vugt zich steeds verder uit! De Tilburgse zanger heeft wederom een kneiter van een nieuwe single gemaakt met de alleszeggende titel; Hatseflatse (Daar word ik Foxwild van). Als fan van het tv programma ‘Massa is Kassa’ hoorde Benno de kreet ‘Hatseflatse’ en dacht meteen; hier wil ik een plaat van maken! Samen met zijn vaste producer en tekstschrijver André Kooiman dook hij de studio in en maakten ze een ontzettend commerciele feestplaat die je na 1x al voluit mee kan zingen! “De tent staat meteen op zijn kop bij de eerste beat!” zegt Benno van Vugt lachend na de try-out die hij op Koningsdag deed bij Omroep Brabant, waar hij wekelijks op de radio te horen is in een populair ochtendprogramma! Ook de videoclip van deze knallende feestplaat is er 1 die je absoluut moet zien! Benno zit in een grote camper, zingend in een bubbelbad, en maakt ondertussen van allerlei avonturen mee. De clip is een kleine speelfilm geworden die vol zit met hilarische fragmenten die perfect passen bij het nummer dat ook vol met humor zit!

 

De single “Hatseflatse (daar word ik FOXwild van” is vanaf Mei 2021 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging en de videoclip zal o.a.hier  te zien zijn en  via Youtube en op verschillende tv zenders.