· 

Bep en Bert en de nazaten


 

 

 

Bep en Bert en de nazaten - Met kerst kom ik naar je toe 

 

 

 

Bep en Bert Bokking van de online zender TV de Gouwe Geit, luiden samen met hun buurvrouw Annie van der Spek, Gabber Atje, Sinterklaas en de Kerstman, de feestdagen in met een Kerstkraker puur sang! 

 

Om de mensen in deze bijzondere tijd even lekker op te vrolijken hebben Bep en Bert een heerlijk humoristisch Kerstnummer gemaakt: 

“Met Kerst kom ik naar je toe”! 

Een understatement in deze Coronatijd waarin we elkaar ter nauwer nood mogen bezoeken. Alle clichés mogen er wezen! 

Al weer de derde singel op rij dit jaar. 

 

Omdat hun muziekcafé de Gouwe Geit wegens het Corona gebeuren tijdelijk op slot moest hebben kroeg-eigenaren Bep en Bert Bokking het ludieke idee opgevat om vanuit hun eigen huis een gelijknamige Tv-zender te beginnen: TV de Gouwe Geit. 

Ze wilden hun klanten de gezelligheid niet onthouden en bepraten zo online met elkaar het wel en wee van de wereld, onder het genot van een lekkere neut. Titel:  

DWBB, De Wereld via Bep en Bert. Het programma heeft vaste rubrieken, een actueel thema en er wordt altijd afgesloten met een toepasselijke (zelf geschreven) meezinger.

 

Ze hebben inmiddels 6 uitzendingen gemaakt en sluiten dit jaar in december af met een Kerst-special waarin hun nieuwe single natuurlijk ook te zien en te horen is. 

 

Geniet van de singel, heb een paar gezellige feestdagen en zoals Bep en Bert het altijd zeggen: voor nu Aju Paraplu!