· 

BOBBY


 

 

BOBBY - It's Always Been You 

 

 

BOBBY versiert de zomer met nieuwe single ‘It’s Always Been You’

 

BOBBY brengt vandaag, vrijdag 15 juli, een gloednieuwe single uit bij CNR Records: ‘It’s Always Been You’. De jonge singer-songwriter Simon Eeraerts, één van de BOBBY’s, schreef het nummer zelf. ‘It’s Always Been You’ was ook al te horen in de Vlaamse film ‘Bittersweet Sixteen’, geregisseerd door Jan Verheyen en zijn vrouw Lien Willaert en naar een scenario van zijn dochter Anna Verheyen. De vijf charmante jongens zingen in de Engelstalige popsong over een liefde die in je lijf kruipt en je niet meer loslaat. Iets waar iedereen zich wel in herkent.

 

De nieuwe single ‘It’s Always Been You’ van BOBBY is vanaf vandaag, vrijdag 15 juli, overal beschikbaar en te beluisteren via deze link.

 

Over BOBBY

 

BOBBY bestaat uit de charmante en ambitieuze jongens Aaron Blommaert, Simon Eeraerts, Ryan Joostens, Brecht Gurny en Ruben Degroote. Vijf straffe stemmen uit alle hoeken van Vlaanderen die uit hun voegen barsten van de goesting. Goesting in het leven, goesting in muziek maken met maten. BOBBY doet alle harten sneller slaan en brengt Engelstalige popmuziek met melodieën die blijven hangen. Met hun single ‘Hey Don’t You Know’ werd BOBBY voor het eerst op de wereld losgelaten. Nadien volgden er nog singles als ‘Look At Me’ en ‘Bittersweet Sixteen’, de soundtrack van de gelijknamige Vlaamse film van Jan Verheyen en Lien Willaert.