· 

Bram Scheper


 

 

 

Bram Scheper - Who i am 

 

 

Oud 'The Voice Kids' deelnemer Bram Scheper komt met eigen single

 

Bram Scheper, 20 jaar en wonend, vanwege zijn studie aan de Pabo, in Utrecht heeft in 2019 een lied geschreven over zijn geaardheid. Hij struggelde erg met zichzelf en probeerde het op deze manier een plek te geven en om er mee om te gaan.

 

Destijds had ik het gevoel dat ik mijzelf niet kon zijn, omdat ik bang was voor de reacties van anderen. Ik hield de songtekst dus ook voor mezelf, omdat ik het gewoonweg niet durfde uit te brengen. De tekst die ik schreef was uiteindelijk toch het laatste zetje dat ik nodig had om er eindelijk publiekelijk voor uit durven te komen. En ook weet ik dat, ondanks deze tijd waarin alles kan en mag, er meer jongeren met hun geaardheid worstelen, op wat voor manier dan ook. Tegen hun wil ik dan ook zeggen; Ik weet hoe moeilijk en lastig het is, maar het is jouw leven en leef het alsjeblieft op de manier die het beste bij jou past, aldus Bram Scheper.

 

In 2021 ben ik pas verder gegaan met het maken het nummer. Ik ben met 2 vrienden de studio ingegaan en zij hebben mij geholpen om de puntjes op de i te zetten. Ik ben zo blij dat ik eindelijk de moed had om dit voor mij zo speciale nummer uit te brengen, want nu weet iedereen mijn verhaal. Het lied heet “Who I Am”. Ik ben eigenlijk al mijn hele leven bezig met het maken van muziek, omdat ik daar heel gelukkig van word. Ik heb verschillende optredens gehad, voor weinig publiek, maar ook voor veel publiek. Ik heb o.a. meegedaan aan The Voice Kids in 2016, waarbij ik het tot The Battles heb geschopt. Popballads zing ik het liefst, maar soul of blues vind ik eigenlijk ook wel heel erg leuk om te zingen.

 

Het nummer  Who I Am is ook downloaden via de bekende downloadstreams .