· 

Bryan Stricker


 

 

Bryan Stricker  -  ‘Laat Mij Maar Lekker Leven’ 

 

 

 

Bryan Stricker releast op vrijdag 8 juli 2022 zijn nieuwe single ‘Laat Mij Maar Lekker Leven’. Het nummer is de eerste single van Bryan dit jaar. De track verschijnt via PVT Records en zal verkrijgbaar zijn via alle streamingplatformen, waaronder Spotify. De track is de opvolger van zijn single ‘Een Ster’.

 

“Dit lied is echt op mijn lijf geschreven”, zegt Bryan. “Door wat er allemaal gebeurt in de wereld, vergeet je soms om even stil te staan bij waar het allemaal om draait in het leven. Daarom moet je soms gewoon even voor jezelf kiezen en genieten van het hier en nu. Geniet van alles in je leven en maak van het leven één groot feest!”

 

Biografie

 

Bryan Stricker is op 21 juni 1993 geboren in Hoorn. Hij groeide op omringd door muziek en stond op zijn tiende al voor het eerst op een podium. Vanaf die tijd wilde hij nog maar één ding: zingen! Vier jaar later nam hij deel aan het programma Holland's Got Talent, waar hij de halve finale wist te behalen met Nederlandstalige muziek. Hij heeft ook ervaring opgedaan in de jazz- en musicalwereld. Die ervaring neemt hij nu mee met het maken van zijn eigen muziekstijl.

 

Ondertussen heeft Bryan al heel wat kilometers gemaakt als zanger door onder andere avondvullende programma’s en sfeervolle optredens bij diverse cafés, bruiloften en bedrijfsfeesten. Ook trad hij op tijdens Dutch Valley en in de Ziggo Dome.