· 

CAMILLE


 

 

CAMILLE  -  ‘Geen Tranen Meer Over’

 

 

 

CAMILLE lanceert aan het begin van de zomer een gloednieuwe single: ‘Geen Tranen Meer Over’. Deze poprocksong is meteen ook de voorbode van haar spiksplinternieuwe album dat eind augustus uitkomt bij CNR Records. Op het album staan, naast deze nieuwe single, ook haar grote hits ‘Vuurwerk’ en ‘Diamant’.

 

De tekst van ‘Geen Tranen Meer Over’ is uit het leven gegrepen: “Het liedje ‘Geen Tranen Meer Over’ schreef ik eind vorig jaar. Eigenlijk een beetje een droef verhaal, maar wel met een happy end. Althans voor mij dan toch. Dat zat zo: ik was keiverliefd op een supermooie en megaleuke jongen, maar eigenlijk zag hij mij niet echt staan. Echt gebeurd! In het begin dacht ik van wel, want we stuurden veel met elkaar, maar daarna werd het stil langs zijn kant. Eerst was ik boos, dan verdrietig, maar uiteindelijk vond ik troost bij m’n vriendinnen. We hebben er eens goed om gelachen en een feestje gebouwd. Daarover gaat ‘Geen Tranen Meer Over'”, aldus CAMILLE.

 

Voor de 21-jarige popster belooft het een mooie zomer te worden. Met in juli en augustus een 60-tal optredens en heel wat televisieshows is CAMILLE niet meer weg te denken uit het Vlaamse muzieklandschap. Voor haar vijfde concert in de Lotto Arena - op 6 november om 11.00 uur - zijn er nog maar een paar tickets verkrijgbaar. Wie de allereerste grote show van CAMILLE dus niet wil missen, rept zich best zo snel mogelijk naar clubcamille.be voor tickets.

 

‘Geen Tranen Meer Over’ is vanaf vrijdag 1 juli overal te beluisteren via deze link. De bijhorende videoclip, die boordevol kleur, feest en plezier zit, wordt later op de wereld losgelaten.