· 

Christina Loreena


 

 

Christina Loreena  “Zeg me waar ben jij 

 

 

Na 50 Single's  enkele Albums uitgebracht te hebben komt Christina Loreena met een Nieuwe Solo Single met als titel “Zeg me waar ben jij”Door de Corona-crisis had ze tijd genoeg om te schrijven en nam ze samen met haar vriend  de pen in de hand en schreef een nieuwe Tekst op een Duitse Melodie.Daar het een verrassing was, werd Christina door Wendy D’Joos een beetje geholpen het zingbaar te maken. J.P.Kerkhofs eigenaar van Artsound Studio in Houthalen maakte er een Nieuw Productie op en het klinkt als een BOM zo mooi.De releasedatum was gezet op 07 december 2020 omdat dit tevens ook de verjaardag van haar vriend is ,en hij mag dan 60 kaarsjes uitblazen.

 

Christina Loreena kreeg al van kleins af aan de muziek met de paplepel er ingelepeld. Ze won tal van Muziekwedstrijden waar ze haar muziek te horen bracht.Meerder mooie plaatsen in de Nederlandse Hit Parade volgde.Ze heeft een tijdje met een bevriende zanger een duo gevormd en wonnen samen het ‘Levens Lied gala in 2009’voor 50.000 mensen op het Plein in Tilburg.Christien besloot verder haar eigen weg te bewandelen dit bleef ze Solo doen, in het Nederlands, Duits, en Engels.

 

Christina Loreena is ook geliefd bij het publiek met liedjes die ze brengt van Mieke en Corry Konings. Wanneer ze optreed voor Senioren is er wel hier of daar iemand met een traantje in de ogen.