· 

Christof Chapsis


 

 

Christof Chapsis  - “Nooit Genoeg” 

 

 

Na de recente stijlswitch en het succes van “Altijd Verder”  besloot Vlaams zanger,  acteur en presentator Christof Chapsis om ook voor zijn nieuwe single trouw te blijven aan dat recept. Christof dook namelijk opnieuw de studio in met Joes Brands (producer van onder meer IBE, Jérémie Vrielynck,  Erik Goossens, Mathias Vergels,...) en Geert Vanloffelt (De Geest, Niels Destadsbader, Willy Sommers), maar er werd wel gepoogd om de lat weer een beetje hoger te leggen. 

 

Christof vertrok met een aantal dagboekfragmenten in de aanslag naar de opnamestudio om te werken aan een nieuwe plaat. Dankzij de vakkundige hulp van Joes en Geert onstond er in mum van tijd een melodie en een tekst. “Nooit Genoeg” gaat over de kick, de rush en de adrenaline die onlosmakelijk verbonden zijn met het artiestenvak. Christof leeft voor het podium en is er misschien zelfs een tikkeltje verslaafd aan. “Nooit Genoeg” vat inhoudelijk perfect samen hoe de drang naar het performen door zijn aderen stroomt en kent tegelijk een voldoende dansbaar en poppy refrein.  

 

Samen met zijn manager, boekingsagent en boezemvriend David Gheysels is Christof helemaal klaar voor de zomer met een eigentijdse song die volledig in het teken staat van wat hij het liefste doet: optreden voor een publiek.

 

Donderdagavond 2 juni aanstaande stelt Christof samen met gastvrouw Katia Segers (Vlaams parlementslid en senator) zijn nieuwe single met bijhorende videoclip in avant-première voor aan de pers en genodigden in de Sunset Bar te Liedekerke.