· 

Cleymans & van Geel


 

Cleymans & van Geel - Olivia

 

 

Wanneer de twee boezemvrienden niet op de bühne staan tijdens de spektakelmusical 40-45 of samen met hun full band op een podium tijdens één van hun vele concerten,vind je Jelle terug aan de toog óf op de bovenverdieping van café 'Den Engel’ in Antwerpen. Terwijl hij er – als voorzitter van zijn eigen biljartclub – de keu krijt en Bollekes drinkt, vind je bourgondiër en levensgenieter Jonas ongetwijfeld op restaurant. Óf de twee nemen het tegen elkaar op tijdens een potje padel.

In de tussentijd werkten Jonas en Jelle hard aan een nieuw muziekalbum. ‘We kunnen ons redden’.

 

De komende tijd lanceren de twee trouwens élke maand (!) een nieuwe single. Op 17 juni sturen Cleymans & Van Geel de single ‘Olivia’ de wijde wereld in.

Een maand later, midden juli, volgt een ander nummer vanop het album.

 

Cleymans en Van Geel gaan een drukke zomer tegemoet.

 

De volgende weken staan ze op het podium van verschillende festivals als onder andere Casa Blanca festival (Hemiksem), Rijversfestival (Zomergem) én de twee staan ook op de line-up van de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke-Bad.

 

In het najaar touren ze doorheen Vlaanderen met hun eigen theatertour. Hun propvolle agenda vind je hier:  https://www.cleymansenvangeel.be