· 

Cleymans & Van Geel


 

Cleymans & Van Geel herlanceren hun debuutalbum

met extra songs en nu ook als 2LP vinyl! 

 

In April 2020 lanceerden 2 Vlaamse entertainment fenomenen, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel, een eigen album. Een plaat met eigen geschreven nummers, die na de lancering een mooie #1 behaalde in de album charts van Ultratop…de jeugddroom van Jelle en Jonas was meteen vervuld.

De muziek van Jonas en Jelle werd zeer hartelijk ontvangen door alle Vlaamse media en radiozenders, inmiddels zijn ze er niet meer weg te denken.

De singles ‘Aan De Liefde Ten Onder’ en ‘Tijgers’ kregen lovende kritieken en openden nieuwe deuren van het Vlaamse muzieklandschap.

 

Qmusic nodigde het tweetal een tijd geleden uit om enkele Nederlandstalige covers te maken van grote hits en deze wekelijks live te komen brengen in hun ochtendblok.

Uit deze sessies ontstond de 3de single ‘Señorita’, een cover van Shawn Mendes die de zomer net dat tikkeltje heter maakte. Door het grote succes besloten de boezemvrienden, speciaal voor de fans, hun album te herlanceren met enkele covers uit de Q sessies. 

Zo werd er aan de tracklisting van het nieuwe album natuurlijk de single ‘Señorita’ toegevoegd, alsook ook de covers die ze maakten van ‘10.000 hours’ van Dan + Shay & Justin Bieber en ‘Someone You Loved’ van Louis Capaldi.

 

De gloednieuwe fan-editie van het nieuwe album is vanaf nu ook zelfs verkrijgbaar op een mooie dubbel vinyl, een echt pronkstuk voor de fans van Cleymans & Van Geel.

‘Cleymans & Van Geel’, het vernieuwde debuutalbum is vanaf vrijdag 28 augustus overal verkrijgbaar!