· 

Colinda & Daisy


 

 

Colinda & Daisy - Toedeloe

 

 

Gaat het Colinda & Daisy lukken om met de titel van hun nieuwe single ‘Toedeloe’ de aandacht te bemachtigen zodat dit DE KREET van 2022 gaat worden. Colinda had zelf al een voorzetje op papier gezet die door Femke Reuvers is uitgewerkt tot een spraakmakende tekst waarin veel dames zich kunnen vinden. Dit alles op de bekende melodielijn van ‘Agadou’ waarmee The Saragossa Band wereldwijd een hit in had.

 

Uiteraard kreeg producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio de opdracht om er een verfrissend arrangement op te maken. De komende maanden zullen moeder en dochter nog een paar keer de studio induiken om liedjes op te nemen voor hun aanstaande cover duettenalbum dat vol komt te staan met nummers van vroeger in een nieuw jasje.

 

De single ‘Toedeloe’ is vanaf 18 mei 2022 te streamen bij de bekende portals. Zoals we ondertussen van Colinda & Daisy gewend zijn zal ook deze clip, opgenomen door Redgellmedia, hilarisch zijn. Het resultaat is te bewonderen op Youtube en de socials van Colinda & Daisy.