· 

Colinda


 

Colinda – Luister naar je hart…

 

 

In 1979 zong Colinda als meisje van 9 jaar luidkeels ‘(Never listen to a) Bouzouki Player’ van Babe al mee. Op dat moment wist ze nog niet dat ze zelf in 1987 landelijke bekendheid verkreeg met ‘Kom dans met mij Colinda’.

De blondine had het lied al lang in haar gedachten zitten en ging met dat idee naar Frank Verkooyen (The Boom Music Studio) die er vervolgens een Grieks tintje aan wist te geven. Colinda is ook heel erg blij met de leuke tekst die geschreven is door Femke Reuvers. Inmiddels hebben zowel Colinda, Frank én Femke zo’n goede klik met elkaar. Er kan gesproken worden over een gouden team.

 

Dat Colinda muzikaal van alle markten thuis is weten we ondertussen wel. ‘Ik word wat ouder en weet soms niet zo goed wat ik nu precies wil. Ik geniet van het echte levenslied, maar voor m’n optredens in de zalen is vlot repertoire weer leuker. Nu sta ik op een punt om liedjes op te nemen die ikzelf leuk vind. Dit liedje van Babe klinkt lekker en is makkelijk mee te zingen. De beelden van de clip zijn opgenomen bij mijn favoriete Griekse restaurant in Tilburg. Dat maakt het plaatje compleet’, aldus Colinda.

 

‘Luister naar je hart…’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 7 september 2020 via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. 

De clip is opgenomen door Pascal Verlinden van Redgellmedia.