· 

Corne Snelders


 

Corne Snelders – Ik kan niet begrijpen

 

 

Het is eigenlijk best grappig om te horen hoe Corne Snelders de stap nam om een liedje op te nemen. Tijdens een bezoek aan een Hollandse avond Corne riep spontaan tegen z’n vriendin dat hij ook een keer een lied wilde opnemen. Hij voegde de daad bij het woord en nam contact op met Tony van Boxtel. Die hielp hem aan een tekst die Corne vervolgens op single uitbracht. Inmiddels zijn we twee jaar verder en is het talent uit Breda toe aan een nieuwe uitdaging waarbij de lat kwalitatief een stuk hoger moest liggen. Daarvoor ging hij naar Frank Verkooyen van The Boom!Music in Breda. Corne gaf aan dat hij geen nummer zocht voor de begrafenis Top 10, maar een feestlied van de bovenste plank.

 

‘Frank is wat mij betreft de beste producer van Nederland. Dat bewijst hij met de productie van m’n nieuwe single ‘Ik kan niet begrijpen’. Dat nummer past precies bij mij. Ik begon ook te glunderen toen ik hoorde dat Daniël Metz wad ingehuurd voor de accordeonpartijen en Marcel Fisser verantwoordelijk was voor de gitaargeluiden. Daar krijg i.p.v. kriebels echt kippenvel van’, onthult Corne.

 

‘Ik kan niet begrijpen’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 26 augustus 2020 via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door RTV Mediaproductie is te bewonderen bij de clipzenders en de social mediakanalen van Corne Snelders.