· 

Corne van Mook

 

 

Corne  - ''vertel me''

 

 

Zanger Corne uit het Brabantse Oosterhout komt met zijn debuutsingle “Vertel me”. Deze single is geschreven door Heidi Peters en geproduceerd door Marco Luesink van Studio Evolution, en het is een prachtig nummer geworden.

 

Zanger Corne, geboren als Corne van Mook stond al als 3 jarig ventje te zingen in het café van zijn ouders in Bavel. Hij zong dan het nummer van Ciske de rat “Ik voel me zo verdomd alleen”

Hij werd dan op de bar gezet en zong dat zo mooi dat het vele café gasten ontroerde. Zijn eerste vijf gulden verdiende hij tijdens een optreden op 6 jarige leeftijd in café de Stiffel in Oosterhout.

Pas op zijn 10e jaar ging hij meer met muziek doen, hij kreeg van een oom een klein DJ Meubel en zo raakte hij dus al vanaf jonge leeftijd besmet met de muziek.

Ik heb altijd wel gezongen. Toen ik 9 jaar oud was heb ik mijn eerste drumstel gekocht en ging ik op drumles, iet wat je nooit verleerd.

Ik heb in die tijd ook in een bandje gezeten met wat vrienden. Toen ik in 1997 meedeed aan mijn eerste talentenjachten in Tilburg kreeg ik de smaak te pakken. Ik verkocht mijn drumstel en kocht een draadloze microfoon. Daarna met nog veel meer talentenjachten meegedaan. Niet om te winnen, maar voor de ervaring en het plezier.

 

Als DJ zijnde heb ik mijn drive-in show ook flinkuitgebreid,

waar ik dan ook bij zing. De laatste jaren heb ik mij ook ontplooit als geluidsman voor andere artiesten.

Iedereen vraagt al jaren waarom ik nog steeds geen eigen muziek heb. Nu is dan eindelijk die kans en mogelijkheid er.

 

Hopelijk kunt u genieten van mijn debuutsingle “Vertel me”