· 

Corry Geerlings


 

 

Corry Geerlings – Altijd weer die lach

 

 

Enkele dagen voor de officiële release van z’n voorgaande single ‘Witte wolk’ kreeg Corry Geerlings te horen dat de horecabedrijven hun deuren vanwege de coronacrisis moesten sluiten. Op dat moment stond z’n agenda nog goed gevuld met optredens en waren er volop promotionele activiteiten gepland bij tal van radiostations. Ook deze werden allemaal gecanceld. ‘Het was alsof ik naar de Chinees ging. Het was zoet maar ook zuur. Toch werd de vrolijke albumtrack van mijn debuutalbum uit 2006 goed opgepakt door de nationale radiostations zodat ik toch nog de indruk kreeg niet alles voor niets te hebben gedaan. Het is m’n beste track ooit geweest’, meent Corry.

 

De uit Venlo afkomstige zanger werkt sinds z’n comeback in november 2019 vol tevredenheid samen met Frank Verkooyen van The Boom Music Studio uit Breda. Z’n nieuwe single ‘Altijd weer die lach’ is een track van het tweede album van Corry. Het is persoonlijk één van z’n favoriete liedjes die echter nooit op single is verschenen. Het originele arrangement bracht het gevoel dat eigenlijk overgebracht had moeten worden, niet voor de volle 100% over. Volgens Corry heeft Frank Verkooyen dat met deze hedendaagse versie wel voor elkaar gekregen. Corry benadrukt wel dat hij ook compleet nieuwe nummers wil opnemen en niet alleen maar oude eigen liedjes in een nieuw jasje wil steken.

 

‘Altijd weer die lach’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 25 september 2020 via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. De clip, opgenomen door Gieskes Media is te bewonderen bij de bekende TV zenders en op Youtube. [vanaf 1okt)