· 

Crazy Accordeons


 

 

Duo Crazy Accordeons! - ‘Fiësta’

 

 

De naamsbekendheid van de Crazy Accordeons is mede door Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties ontzettend gegroeid. Hij heeft er alle vertrouwen in dat dit duo bestaande uit Marco & Monique de potentie heeft om (Net als de Kermisklanten) door te breken in Nederland. In april 2019 debuteerden ze met ‘Happy’. In december diende zich de opvolger ‘Viva Bavaria’ aan. Vlak voor de zomer van 2020 presenteren ze het vrolijk klinkende nummer ‘Fiësta’.

 

Vanaf het begin werken Marco & Monique al samen met het producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar. Inmiddels wordt het muzikale duo, dat sinds kort samenwoont in ’t Harde regelmatig door Emile en Norus ingehuurd om voor hun producties de accordeonpartijen in te spelen.

 

Voor de nieuwe single ‘Fiësta’ hadden Marco & Monique zelf al een voorzetje gegeven. ‘Onze doelstelling om het nummer vrijheid en blijheid uit te stralen is meer dan gelukt. Na het horen van de demo kruipt Emile als het ware in de huid van de artiest. Vervolgens voegt hij een aantal instrumenten toe, waardoor je spontaan het gevoel krijgt om lekker uit te waaien op het strand. Daar houden wij ook van’, glunderen Marco & Monique.

 

De Crazy Accordeons hopen dat ze snel weer een goed gevulde agenda krijgen. ‘Die hadden we, totdat het coronavirus de kop opstak. We stonden geboekt in het voorprogramma van André Hazes in Oostenrijk en ook bij de wandelvierdaagse in Nijmegen zouden we op een groot plein de wandelaars verwelkomen. Dit en nog meer andere leuke optredens werden geannuleerd. Gelukkig krijgen we volgend jaar een herkansing bij André Hazes. De vliegtickets zijn alweer geboekt aldus Marco & Monique.

 

De CD single ‘Fiesta’ is vanaf 1 juli 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door Ron Schmid