· 

Danielle Wijkstra


 

 

DANIELLE WIJKSTRA KOMT MET PRACHTIGE NIEUWE SINGLE

 

 

Dat Danielle Wijkstra kan kiezen dat is wel zeker, al doet de titel van haar nieuwe single anders vermoeden, want deze heet “Als jij nog niet kunt kiezen”

 

Na haar eerste single “Alles wat ik wil “ heeft Daniëlle Wijkstra de smaak te pakken en heeft ze besloten een nieuwe single op te nemen. Bij haar debuutsingle heeft ze producer en tekstschrijver Martin Sterken volledig te vrije hand gegeven, maar bij haar 2e single wilde ze zelf meer inspraak over zowel de muziek als tekst.

De geweldige samenwerking met Martin heeft geresulteerd in een vlot en zomers nieuw nummer met als titel “Als jij nog niet kunt kiezen”

 

Daniëlle Wijkstra zelf zegt hierover: “Ik wilde graag een vlot nummer opnemen, waarbij men kan denken: dit is een liedje wat echt bij Daniëlle past. We hebben geprobeerd een eigen sound te creëren. Ook vond ik het belangrijk om volledig achter de tekst van het nummer te staan. Ik ben erg trots op het resultaat en tijdens optredens wil ik zo goed mogelijk dat gevoel over brengen”.

 

Daniëlle hoopt dat iedereen net zo veel mag genieten van haar nieuwe single “Als jij nog niet kunt kiezen” als zij zelf en dat deze goed wordt ontvangen.

 

Daniëlle Wijkstra is geboren op 12 augustus 2001 in Groningen en woonachtig in het Drentse dorpje Peize, wat nu bekend staat als het muziekdorp van Drenthe.

Hier woont ze samen met haar ouders.

 

Daniëlle Wijkstra hoopt nog vaak haar nieuwe single “Als jij nog niet kunt kiezen” te mogen zingen voor haar fans, want gelukkig komen er weer wat meer mogelijkheden om te zingen na deze Corona tijd.

Ook hoopt ze dat deze nieuwe single goed wordt ontvangen bij de radiozenders in Nederland en Belg