· 

Danilo

 

 

Danilo – Dans Op Beyoncé

 

 

 

Na zijn flitsende presentatie in The Voice begin dit jaar heeft de track ‘Vanaf Vandaag‘ maandenlang in de Nederlandstalige hitlijsten gestaan. Werd bij deze titel, kort voordat corona toesloeg, een fantastische futuristische clip in Londen geschoten, bij zijn nieuwste release ‘Dans Op Beyoncé’ laat Danilo een heel verrassende kant van zijn artiesten bestaan zien, nl. niet alleen als zanger maar ook als sublieme danser!

 

‘Dans Op Beyonce’ is geschreven door de succesvolle hit-componist Ferdi Bolland, die eerder verantwoordelijk was voor wereldhits als ‘In The Army Now’ (Status Quo) en ‘Rock Me Amadeus’ (Falco). Nadat hij zijn demo naar NRGY Music had opgestuurd was iedereen, inclusief Danilo zélf, super-enthousiast over de pakkende hitgevoelige muziek van de track.

 

In de clip van ‘Dans Op Beyoncé’ schittert Danilo als een échte John Travolta van 2020, samen met de professionele danseressen, die Danilo volgen in zijn soepele dance-moves.

 

Danilo steekt in zijn nieuwe single, ondanks dat hij zichzelf graag ziet als een influencer, zijn bewondering voor Beyoncé niet onder stoelen of banken. Beyoncé blijft voor Danilo een van de invloedrijkste zangeressen van de huidige tijd.

Door de coronacrisis is de agenda van Danilo natuurlijk ook bijna leeg geworden, terwijl het er in het begin van dit jaar op leek dat hij een overvol jaar met optredens tegemoet zou gaan.

 

Zowel Danilo als zijn platenlabel NRGY Music zijn ervan overtuigd dat zodra de omstandigheden het weer toelaten er een geweldige toekomst voor hem ligt te wachten. Tot die tijd blijft Danilo samen met zijn team binnen NRGY en producer Tom Peters enthousiast zoeken naar nieuwe hits om de komende tijd zoveel mogelijk in de schijnwerpers te kunnen staan.

 

‘Dans Op Beyoncé’ zal ongetwijfeld de komende weken opnieuw de Nederlandse radio gaan veroveren en Danilo volop in de schijnwerpers houden …….!