· 

Danny Vera & Krezip


 

 

Danny Vera & Krezip – Make It A Memory

 

 

De band tussen Krezip en Danny gaat ver terug want ze kennen elkaar al uit de tijd dat ze allemaal op de rockacademie begonnen. Ieder hebben ze een ander pad bewandeld om te bereiken waar ze nu staan. Krezip brak natuurlijk in die begin tijd al door maar ze delen dat ze sinds de rockacademie al die jaren heel gepassioneerd en op een heel hoog niveau met muziek bezig zijn. Er is over en weer veel respect en liefde voor elkaars muziek en daaruit ontstond het idee om eens samen te schrijven en op te nemen. Make it a Memory ontstond vrijwel direct en is het eerste duet dat Krezip ooit heeft gedaan in hun lange bestaan.

 

Als je Make It A Memory hoort is duidelijk dat ze ook op gebied van songwriting een klik hebben en de stemmen van Danny en Jacqueline klinken en kleuren prachtig samen. De song is geschreven als telefoongesprek tussen twee vrienden die de staat van de wereld doornemen.

 

Dit zegt de band zelf over de samenwerking: “We zaten 22 jaar geleden bij elkaar in de klas op de Rockacademie, zijn elkaar altijd blijven volgen en nu is het er eindelijk van gekomen! We schreven een liedje als een telefoongesprek tussen 2 oude bekenden die elkaar er bovenop proberen te zingen in verwarrende tijden.”