· 

Dave Govers


 

 

 

Dave Govers - Gaan met die banaan

 

 

 

“Een super energieke feestknaller met een hoog meezing gehalte voor de tenten en kroegen”

 

Dave Govers (1994) uit het Brabantse Dorst is al een tijd actief in de Nederlandstalige muziekwereld. Als dj, geluidsman en zanger is hij bijna ieder weekend onderweg.De afgelopen jaren bracht de zanger een aantal solo platen uit en tevens scoorde hij rond de carnaval enkele regionale hits zoals ‘Tik m aan!’ als feestduo: Dubbel feest. De afgelopen maanden is hij druk bezig geweest met het maken van een nieuwe eigen single in de studio van Sonic Solutions. Die produceerde voor Dave een nieuwe feestplaat met de titel; “Gaan met die banaan”. “Een super energieke feestknaller met een hoog meezing gehalte voor de tenten en kroegen” aldus de enthousiaste zanger over zijn nieuwe plaat.

 

Deze single is vanaf begin November 2021 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals op het label van Govers entertainment. De videoclip zal vanaf dan ook te zien zijn op Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door Govers Entertainment bij diverse radiozenders in Nederland en België.

 

Met deze uptempo meezinger slaat Dave Govers een nieuwe weg in waarbij hij zich gaat richten op de grote feest scene in Nederland wat met deze single best eens zou kunnen gaan lukken!