· 

Dave Groenendijk


 

 

Dave Groenendijk - Geen dag voorbij 

 

 

Dave Groenendijk uit Barneveld zet klassieker in nieuw jasje

 

De in Amsterdam geboren Volkszanger Dave Groenendijk heeft besloten om een door hem eerder uitgebracht nummer toch opnieuw een kans te geven. Na de successen “Maar dat is nu voorbij” ”Een wereld van dromen” ”Dit Ritme” “Alleen voor jou” en “Wanneer zit ze vol” heeft hij besloten om het nummer “Geen dag voorbij “ toch nog weer opnieuw in de release te doen.

 

Het nummer “Geen Dag Voorbij” is geschreven, gecomponeerd (en gezongen) door Bram Koning, en in 2005 opgenomen door niemand minder dan Wolter Kroes. Een aantal jaren later nam “Dave Groenendijk” het nummer “Geen Dag Voorbij” op in zijn eigentijdse style bij Richard Pot in de Studio van de Music Experience Zaandam en is uitgebracht onder het label Alkon Music (A.L.Koning)

 

De in Barneveld wonende Dave Groenendijk is een allround zanger en werd geboren in Amsterdam maar groeide op in omgeving het Gooi. Met zijn ruime ervaring met optredens op podia en in cafés zingt hij een breed repertoire aan liedjes van de jaren 70 tot heden. Dave Groenendijk is een zanger die er een feestje van kan maken. Klein van stuk maar groot in stem.