· 

Dave Jeltema


 

 

Dave Jeltema  -  “Antonelle”

 

 

 

Dave Jeltema komt met “Antonelle” als 3e single

 

Mijn naam is Dave Jeltema ben 20 jaar jong, woon in Westervoort hou onwijs veel van zingen en kom alweer met een nieuwe single, deze keer met als titel “Antonelle”. Ik zat op een dag in de studio van Dave van Well in Nijmegen met mijn vriendin en mijn moeder te brainstormen over een nieuw nummer en toen ontstond dit mooie nummer. Het nummer "Antonelle" is een vrolijke meezinger met Italiaanse klanken en is geschreven door Dave van Well en opgenomen in de Dutch Artist Music Studio in Nijmegen, aldus Dave Jeltema.

 

Na de opdracht om voor Dave Jeltema een meezinger te schrijven in een andere stijl als de meeste meezingers kwam ik op het idee om eens de Italiaanse kant op te gaan. Ik heb bewust gekozen voor de naam "Antonelle" als titel, omdat die niet gebruikelijk is en daardoor een leuk totaal plaatje ontstaat. Dave Jeltema gaat de aankomende jaren hard werken aan een carrière en dit is na “Ik wil jou” de tweede single die we uitbrengen onder ons label en staan al nieuwe nummers in de stijgers die dit jaar nog uit gaan komen, aldus Dave van Well de troste producer.

 

Dave Jeltema is een zanger die alles in zich heeft om een feest net iets extra's te geven. Ik ben mijn familie, en in het speciaal mijn vriendin die mijn grote steun en toeverlaat is, erg dankbaar dat zij mij steunen in mijn carrière als zanger. Ook is mijn vriendin erg actief op sociale media voor mij.

 

Als grote voorbeelden zie ik Mart Hoogkamer en André Hazes Junior, maar met mijn geweldige achterban en vele fans mag ik hopen om ook zover te komen.