· 

Dave Korteweg


 

 

Dave Korteweg - ‘Jouw Avonturen’ 

 

 

Dave Korteweg vervolgt z’n carrière met ‘Jouw Avonturen’ 

 

Een mooi vervolg op de gelanceerde single ‘Picobello’ die in 2020 uitkwam, zo omschrijft Dave Korteweg z’n nieuwe wapenfeit ‘Jouw avonturen’. Ook nu heeft Dave gekozen voor lancering bij platenlabel Rood-Hit-Blauw. De doelstelling om minimaal 1 single per jaar uit te brengen heeft hij hiermee gehaald. Dave was ervan overtuigt dat het qua Covid-19 maatregelen eind maart wel goed zou zitten en heeft dus bewust gekozen om deze single op 31 maart 2021 uit te brengen.

 

We weten inmiddels allemaal dat de vooruitzichten steeds worden bijgesteld. Na het uitbrengen van ‘Picobello’ is de naamsbekenheid ernorm gegroeid. Ik zit nu éénmaal in die trein en die moet gewoon doordenderen. Anders is alle energie die ik samen met mijn team erin heb gestopt verloren. Dat is niet de bedoeling. ‘De geplande route gaan we gewoon vervolgen’, meent Dave.

 

Ondanks Covid-19 gaat Dave lekker op pad met “De Muziekbus” om zo toch te kunnen optreden bij de mensen voor de deur. Via socialmedia zoals Facebook, heeft Dave al enkele boekingen mogen ontvangen. ‘Zo blijft ik ook in contact met mijn fans.’ Zij gaven ook al aan, dat ze zaten te wachten op een nieuwe single’. Die heb ik wederom opgenomen bij Sonic Solutions in Roosendaal. Pascal de Vormer heeft de tekst geschreven, waarin je wordt meegenomen in verschillende avonturen. Dat is ook te zien in de opvallende videoclip. Die 10 April word opgenomen……..Nieuwsgierig?

 

De CD single ‘Jouw avonturen’ is vanaf 31 maart 2021 verkrijgbaar.