· 

Davy Wouters


 

 

Davy Wouters – Laat me vrij

 

 

Een ballade die je laat wegsmelten, in een nieuw arrangement. De melodie en tekst bleven behouden, Davy Wouters brengt een nummer van de man waar hij zich als artiest wil aan spiegelen, Jannes. Davy Wouters kan zich helemaal terugvinden in het nummer, de tekst en de muziek weten bij hem de gevoelige snaar te raken. Net daarom is deze ras entertainer er van overtuigd dat "Laat me vrij" de weg zal vrijmaken naar de hitlijsten. Laat je oren en hart veroveren door "laat me vrij", de nieuwe single van Davy Wouters.

 

BIO Davy Wouters

 

Geboren worden in een muzikaal nest, het levenslied als passie hebben en je omringen met mensen die je voluit steunen! Zaaien en oogsten op het uitgelezen moment, dit alles kan je samenvatten onder de noemer bouwen aan een carrière, bouwen aan een naam, Davy Wouters.

 

Een zingende, drumende grootvader die de ster was van het dorpsorkest kon zijn kleinkind inspireren om met een engelstalige repertoire Vlaamse oren te veroveren. De warme sound van country muziek, een playback podium en de microfoons van diverse soundmixshows waren de fundamenten voor Dave Garret.In 2019 werd Dave Garret, Davy Wouters met een Nederlandstalig repertoire.

 

Een schitterende keuze want Davy Wouters verdiende zijn plaats op de Vlaamse podia, hij inspireerde zijn zonen die tegenwoordig samen als 'Bruurs' vlotte Nederlandstalige pop brengen. Davy Wouters timmerde aan een eigen repertoire en in 2020 bracht hij "Mijn Engel" uit, zijn eerste eigen single. Het nummer vond vlot de weg naar de playlists van de Vlaamse zenders, de single werd een echte zomerhit. Het smaakte al snel naar een vervolg, "Hey Bonjour" werd een vlotte zeer toegankelijke meezinger, fel gesmaakt bij het ruime publiek. Je eigen grenzen durven verleggen en kiezen voor een nummer van een artiest waar je naar opkijkt, dat is verder bouwen aan je eigen succesverhaal. Davy Wouters pakt net daarom nu uit met een nummer van Jannes.