· 

De Legendes


 

 

De Legendes - De Wintermaanden

 

 

DE LEGENDES 30 november release tweede single ‘

 

De Wintermaanden’ De tweede single van de formatie De Legendes – de kleinzoon van Willy Alberti (Dennis Alberti), de neef van Koos Alberts (Pierre van Dam) en de zoon van Nico Haak (Kees Haak).

 

De vorige single ‘Een Reisje Langs’ was het visitekaartje van de drie mannen om hun legendarische familieleden te eren en ervoor te zorgen dat de grote tijdloze hits als onder andere ‘Foxy Foxtrot’ ‘Ik verscheurde je foto’ en ‘De glimlach van een kind’ niet verloren zullen gaan en passeren de revue op een eigentijdse frisse manier tijdens de optredens.

 

De nieuwe single ‘De Wintermaanden’ is tot stand gekomen omdat Willie, Koos en Nico graag nog een uitstapje hadden willen maken in de vorm van een gezamenlijke winterplaat. Verder dan een plan is het jammer genoeg nooit gekomen. Maar vanuit dat idee hebben Dennis, Pierre en Kees besloten het nu wel te realiseren en zijn ze ervan overtuigd dat Willie, Koos en Nico vol trots meegenieten van deze geweldige tijdloze dans en meezing knaller. “De Wintermaanden” is componeert door Hans Louws en geproduceerd door Ger Oerlemans.

 

DE LEGENDES gaan zingend en swingend de winter door! Doen jullie mee?