week 7/2018

 

 

Frans van Adrichem - Ga door 't vuur voor jou

 

 

Frans van Adrichem Etaleert zijn ruime bereik met nieuwe single ‘Ga door ’t vuur voor jou’

De Eindhovense zanger Frans van Adrichem zette vorig jaar een belangrijke stap door zijn zangcarrière kritisch onder de loep te nemen. Dit leidde tot het verder professionaliseren en uitbouwen van zijn status als artiest. Eén van de dingen die daarbij hoorde was zijn stap naar Rood-Hit-Blauw Produkties én de release van zijn landelijk onder de aandacht gebrachte debuutsingle ‘Het maakt niet uit’. De net 47 jaar geworden ervaren allround zanger, trakteerde onlangs tijdens een optreden zijn publiek op de primeur van zijn nieuwe single ‘Ga door ’t vuur voor jou’.

“Ik kreeg meteen heel veel positieve reacties en zelfs collega's zeiden dat ze kippenvel kregen. Ik ben zo benieuwd wat ‘t grote publiek ervan vindt straks”, aldus Frans, die hiermee naar verwachting de aandacht op zich gericht zal weten. Deze door Henny Thijssen geschreven en door Maarten te Groot geproduceerde single, is namelijk een indringende en emotioneel geladen popballade. De zanger etaleert zijn ruime bereik op deze plaat als ook het vermogen teksten op de juiste wijze over te brengen. Met ‘Ga door ’t vuur voor jou’ zou Frans van Adrichem wel eens een reuzenstap kunnen gaan zetten in zijn carrière. De bijpassende clip is gemaakt door Basmedia B.V.

De CD single ‘Ga door ’t vuur voor jou’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op televisiestations en Youtube te zien.