week 17/2018

 

 

Grad Damen  - De Langste Adem

 

 

 

Grad Damen timmert de laatste jaren flink aan de weg, met zijn onmiskenbare eigen geluid. De liedjes zijn qua tekst erg goed in elkaar gestoken en zeggen ook echt wat. Dit is mogen we dan ook verwachten van zijn nieuwste single ‘De Langste Adem’ wij kunnen u vast melden dat dit absoluut het geval is. Deze nieuwe single is een levenslied in de puurste vorm, dat gaat over hoe alleen je kan komen te staan door omstandighede...n.
Niet iedereen begrijpt je in die periode en de meeste laten je dan ook vallen! Maar na regen komt zonneschijn, als je er eenmaal doorheen bent, dan ben je ook sterker dan ooit te voren
Het nummer is muzikaal gezien erg sterk en zal Grad zeker weer een heleboel airplay gaan opleveren de komende periode.
Het ritme, de blazers, deze track klopt van de eerste tot de laatste seconde. Ook de prachtige clip mag je zeker niet aan je voorbij laten gaan.

 

Met inmiddels meer dan dertig top-100-noteringen is hij niet meer weg te denken uit de wereld van de volksmuziek. Tevens heeft hij zich ontwikkeld als producer en tekstschrijver. Hij schrijft o.a. nummers voor Frans Duijts en Wesley Klein. eigen uitgeverij, Grad Damen Publishing opgericht, dit in samenwerking met BMG Talpa.