week 27/2017

  

Hannes JR - Kom bij mij

 

 

Bijzondere krachten van invloed bij Hannes JR ??

 

Als Hannes Jr. praktisch uit het niets een zonnebril in de schoot geworpen krijgt, blijkt deze bijzondere krachten te bezitten. Zodra hij deze namelijk op zet, blijken zaken anders te zijn, een blonde schone die hem uiteindelijk meelokt naar een bed dat midden in een weiland is geposteerd. Is het nu allemaal bedrog of tóch werkelijkheid?? Dat laat de verrassende videoclip (opgenomen door Patchanka Oosterhuis) allemaal zien horen...d bij de nieuwe single ‘Kom Bij Mij’ van de 17-jarige in Hilversum woonachtige HannesJR.
Ronald Visch ontdekte een kleine 3 jaar geleden dit in Amsterdam geboren talent. Sindsdien zijn de singles ‘Als je lacht’, ‘Wanneer jij kust’, ‘Hoe lang moet het nog duren’ (duet met Frank Van Etten) en ‘Ik ben gewoon wie ik ben’ allen verschenen op diens gerenommeerde platenlabel Rood-Hit-Blauw Produkties waar jeugdig talent ook de kans krijgt zich te ontplooien als artiest.
24 juni jl. is tijdens Hannes Jr. & Friends in Gorinchem, en in het bijzijn van vele collega artiesten, zijn nieuwe single ‘Kom Bij Mij’ officieel gelanceerd. Deze swingende en vlotte zomerse Jurgen Kuppens-productie, bezit trendy gipsy-ingrediënten, blijft snel hangen en is gemakkelijk mee te zingen. Dat Hannes Jr. ons land gaat veroveren lijkt slechts een kwestie van tijd. Zijn nieuwe single ‘Kom bij mij’ zal hieraan een belangrijke bijdrage gaan leveren!