week 50/2019

 

 

In 't Hof - Liever verloren

 

 

 

“Liever verloren, dan nooit gehad.”

 

Een bijzondere samenwerking tussen drie creatievelingen uit Nijmegen: een verhalenverteller / singer-songwriter, een beeldend kunstenaar én een audiovisueel grafisch ontwerpbureau maakten samen een videoclip bij het lied 'Liever verloren, dan nooit gehad'. Een unieke combinatie van kunst, techniek en muziek. De titel van het lied 'Liever verloren’ is een ode aan alle mooie dingen die voorbij gaan. Dirk-Wim in ’t Hof is een zanger- en liedjesschrijver uit Nijmegen. Als In ’t Hof maakt hij melodieuze Nederlandstalige luisterliedjes met teksten die ertoe doen! Wieke van Leeuwen van KiWieke Art & Design, werkzaam in de Smeltkroes, maakt prachtige kunstobjecten, onder andere tijdens de Nijmeegse Kunstnacht van september jl. En Margot Brand en Eveline Sonneville van Mareef Film hebben de videoclip behorende bij het lied van In ’t Hof geproduceerd.

 

In première

 

De nieuwe single gaat op 22 november in première. De videoclip en het lied zijn dan te zien en te horen op muziekkanalen zoals Spotify, iTunes en Youtube. De premiere wordt ondersteund met een promotie-tour langs radiozenders en optredens door het hele land. O.a. op 29 november in café ‘Onder de toren’ in Elst.

 

Dirk-Wim in ’t Hof

 

Dirk-Wim in ’t Hof is een zanger- en liedjesschrijver uit Nijmegen. Als In ’t Hof maakt hij melodieuze Nederlandstalige luisterliedjes met teksten die ertoe doen! Zijn vorige single “de zomer wacht” behaalde eerder in 2019 al de supersterstatus op RTV Oost en werd gedraaidop o.a. Radio 5. In ’t Hof speelde eerder in de Nijmeegse band Het Kaf, Liedjes van Het Kaf waren te horen op landelijke radio met optredens op Radio 2, op de middenstip van een uitverkocht GelreDome (!) en in voorprogramma’s van o.a. Rowwen Hèze en Frank Boeijen. Met het muziektheatergezelschap Kleintje Kaf maakte hij drie luisterboeken voor kinderen en trad hij op in theaters door het hele land. Zijn lied 'Spirit of Bonaire', een ode aan het gelijknamige tropische eiland bereikte eind 2018 de 1e plaats in de Caribische mega top 50.