week 30/2017

 

 

 

 John Heesakkers  - Layla

 

 

Zomerse klanken dankzij Layla voor John Heesakkers

 

Het is inmiddels 14 maanden geleden dat John Heesakkers zijn laatste single uitbracht. Met zijn nieuwe titel ‘Layla’ brengt John dan ook een lekker zomers nummer. Het origineel ‘Lailola’ wist hij dan ook om te toveren tot een echte zomer hit! Met deze nieuwe single hoopt John Heesakkers zijn steentje bij te dragen aan een zwoele en muzikale zomer.

 

Het nummer is aangevuld met een frisse accordeon sound waardoor het meteen goed in het gehoor ligt. Daarnaast was John zelf verantwoordelijk voor de tekst en zijn het arrangement en de mastering ook deze keer weer in handen van Bryan Stelten. De zanger hoopt dat het lied het publiek vrolijk zal maken en zal laten dansen. Door de samenwerking met het label CdHamsterMusic hoopt John zichzelf deze zomer goed op de kaart te staan.

  

Op dit moment is de promotie rondom de nieuwe release in volle gang. Bij het nummer is een videoclip verschenen welke op youtube en op diverse tv zenders te zien zal zijn. Daarnaast is het nummer te koop in de diverse downloadshops en te beluisteren in de streamingdiensten.