week 16/2017

 

 

Johnny Verweij - Marina (Accordeon versie)

 

 

 

Johnny Verweij is 26 jaar, is opgegroeid in het Brabantse Waspik en speelt al vanaf zijn 12e jaar accordeon. Met veel succes speelde hij de afgelopen jaren op feestjes en daaruit kwam steeds meer vraag naar zijn accordeon act. "Het is iets unieks en brengt een heerlijk volks sfeertje met een live gespeeld instrument" aldus Johnny. De afgelopen maanden heeft hij in de studio hard gewerkt om zijn eigen sound en zijn eigen exclusieve repertoire te creëren. Samen met producer André Kooiman uit Raamsdonksveer heeft hij een goede commerciële set met heerlijke nummers gemaakt van bekende liedjes, maar dan in een heel eigentijds jasje. "Mijn optredens zijn voor jong en oud bedoeld; wat rustigere muziek, dansbare foxtrotjes, tot dampende feestkrakers. Alles komt voorbij tijdens mijn optredens" lacht Johnny Verweij.

 

 

Om landelijk bekendheid te krijgen heeft de sympathieke accordeon virtuoos een fantastische debuut singel gemaakt waarin hij zijn unieke sound presenteert aan het grote publiek. Het bekende nummer "Marina" van Rocco Granata is in een zomers jasje gestoken en op een eigentijdse manier gespeeld door Johnny Verweij op accordeon, begeleid door een heerlijke latin beat en lekkere gitaren.

 

Prachtige videoclip: Ook is van het nummer Marina een prachtige videoclip gemaakt in de straten van Den Bosch. Hierin gaat Johnny Verweij accordeon spelend op zoek naar de mysterieuze Marina. Deze videoclip is o.a. te zien via Youtube en zal op diverse tv zenders voorbij komen.

 

De instrumentale debuut singel van Johnny Verweij is vanaf april 2017 verkrijgbaar via het label van AKMP op alle grote download en streaming portals, en zal worden gepromoot door PLUGplugging in Nederland en België! Een mooie moderne accordeon plaat waarmee Johnny Verweij zichzelf presenteert aan het grote publiek, en laat zien dat hij een unieke artiest is met een vernieuwende act!