week 43/2017

 

 

Joost de Vries  -Passie

 

 

Joost de Vries viert 20-jarig jubileum met CD presentatie

 

De in 1970 geboren Alkmaarder Joost de Vries staat als artiest alweer 20 jaar op het podium. Dit doet hij met een breed en allround aanbod aan Nederlands- en Engelstalig repertoire. Single’s die het goed deden in nederlandstalig radioland waren o.a. ‘In de zon’, ‘Wat een geluk’, ‘Zing maar na’ en ‘Het is weer zomer’. Joost laat met regelmaat van zich horen middels nieuwe produkties.
En als hij niet op de bühne staat ...of als presentator actief is bij het radioprogramma “Hollandse Hits A life” dan richt hij zich volledig op het organiseren van diverse evenementen.

 

Na het album ‘Leef & Geniet’ dat in 2013 verscheen, viert de zanger zijn 20-jarig artiestenjubileum met de release van de nieuwe single “Passie” en met gelijknamig CD album ‘Passie’ welk vanaf 29 September via platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw verschijnt. Het nummer is geproduceerd door Jeroen Dirksen. “Dat ik dan nu met een verzamel CD uit kan komen geeft mij een trots gevoel”, aldus de jubilaris. Het zeer gevarieerd samengestelde jubileumalbum telt maar liefst 18 tracks waaronder de gelijknamige single, nieuwe liedjes én een verzameling van eerder door Joost uitgebrachte singles. Dit fonkelnieuwe album is 24 september gepresenteerd tijdens een bijzonder feestelijke releaseparty in Grandcafé De Heeren in Heerhugowaard waaraan diverse collega artiesten een bijdrage leverden. Optredens van Pascal Redeker, Dario, accordeonist Cees Oud, Kimberly, Stef Horn, Glenn de Koning, Bernard Karsten, Niels Mul, Henk Naber, Jan Grandia, Country Wilma, Robert v.d. Steenhoven, Pierre van Dam, John Eeltink, Ab Lakeman, Roel & Erik, Theresa, en Albert Casanova.