week 41/2018

 

 

Kees Versluys - Beleef Het Leven

 

 

Jubileum 25 Jaar Kees Versluys...

 

Op 29 september heeft Kees zijn jubileum Feestavond in Meerkerk. Hij zit dan 25 jaar in het vak. Het is dan precies 25 jaar geleden dat hij zijn “beroemde” optreden bij Henny Huisman had. Henny komt voor deze gelegenheid nu naar Meerkerk toe en zal Kees het eerste exemplaar van het album BELEEF HET LEVEN overhandigen. Kees vindt het een eer, dat Henny tijd vrijmaakt om dit te doen.
Destijds zou Kees nooit verwacht hebben 25 jaar fulltime het artiestenvak te mogen uitoefenen.  Hier is hij enorm trots op.

 

HET ALBUM / BELEEF HET LEVEN


De titel van het nieuwste ALBUM van Kees Versluys BELEEF HET LEVEN is tevens de titel van de single, welke nu ook wordt uitgebracht.
Het was even wachten voor de fans maar het is allemaal de moeite van het wachten waard geweest. Op het album staan reeds uitgebrachte nummers, maar ook diverse nieuwe nummers. De teksten die veelal door Mary Jane Jonkman (Kees zijn vrouw) en Kees Tel zijn geschreven, zijn gebaseerd op de dingen uit het leven. De dingen die je aangrijpen, die je je herinnert. Uit eigen levenservaring gehaald, hoogtepunten en zo ook dieptepunten. De muziek complimenteert het geheel.

 

De single 

 

BELEEF HET LEVEN  is een lied met een boodschap, maar heeft tevens een heerlijk meezing gehalte.
Het lied geeft aan dat je te allen tijde herinnerd wilt worden aan de mooie dingen in je leven, maar maakt je er ook meteen op attent om NU te genieten. Feest met elkaar, drink en eet met elkaar, geniet met elkaar en heb elkander lief. Dus: BELEEF HET LEVEN !

 

Kees Versluys.


Zanger Kees Versluys heeft na zijn “beroemde” TV debuut bij Henny Huisman, twee albums, Personality (1997) en Endeavour (2002) uitgebracht. Ook heeft hij vele jaren met eigen dinnershows op de planken gestaan. Uit deze shows ontstond een Las Vegas Show, waarbij de muziek van Elvis Presley centraal stond. Nu is Kees Versluys teruggekeerd naar het Nederlandstalige repertoire.

 

Vertrouwen in de toekomst.


Kees heeft vertrouwen in de toekomst. Hij heeft mooie optredens in het land en is te beluisteren op de radio en te zien op TV.
Zijn publiek is trouw en de schare fans groeit elke dag. Ook is Kees enorm betrokken bij zijn fans en dat komt uit het hart. BELEEF HET LEVEN een boodschap die hij eenieder wil meegeven. Pak de dag, geniet van alles wat om je heen is, want niets is vanzelfsprekend.