Week 18/2017

 

 

Kevin Village - 3 in 1 - Frans, Engels, Nederlands

 

 

   

Kevin Village / Kees van Vredegem een naam die al op de aanplak biljetten stond in de tijden dat Eddy Becker en Ted de Braak en Tineke de Nooy nog ons nog dagelijks voa de radio muzikale vitamineren brachten. Tineke de Nooy hoor je nog bij Omroep Max en daarin regelmatig het geluid van Kevin Village. Kevin Village een naam die niet alleen in Nederland bekendheid geniet maar ook in Frankrijk en de Engelstalige landen.
Na het grote succes van Kevins Franstalige nummer ‘Papillon’, volgde al snel de Nederlandse uitvoering ‘Zoals een vlinder’. Ook werd het Engelstalige ‘Butterfly’ opgenomen. Drie keer dezelfde song maar drie keer anders. 

 

En dan verschijnt nu als zeer bijzondere uitgave ‘3 in 1’.  Alle versies bij elkaar gebracht in een prachtige compilatie!  Met het extra videomateriaal dat beschikbaar was kon bovendien nog een fraaie nieuwe videoclip geproduceerd worden, deze is op aanvraag verkrijgbaar.

 

Kevins muziek spreekt een universele taal want het zal u opvallen dat deze song in elke taal zijn romantische karakter houdt. Geniet dus van deze bijzondere productie

 

Kevin Village -  Nederlands  “Zoals een vlinder”,

 

De Zeeuwse zanger Kevin Village (artiestennaam van Kees van Vredegem) lanceert deze week zijn nieuwe single “Zoals een vlinder”, met uiteraard een videoclip, die op aanvraag is te verkrijgen. Afgelopen zomer werd de Franstalige versie “Papillon” uitgebracht, het vrolijke meezing  melodietje vroeg om meer, vandaar dat nu de Nederlandstalige versie uit is. Kevin Village is geen onbekende in de muziek. Al jaren brengt de  zanger lekker in het gehoor liggende  kwaliteitsmuziek. De geschiedenis gaat terug naar de jaren 80 waarin diverse singles en lp’s uitgebracht werden. Daarnaast was hij regelmatig te gast in radio- en

televisieprogramma’s. Zijn carrière nam een andere wending toen hij met de groep No Frontiers een uitstapje maakte naar de Ierse folkmuziek. Daarna heeft de zanger zich voornamelijk ingezet voor het ondersteunen van goede doelen w.o. War Child waar hij nog steeds bij betrokken is.


Vorig jaar ging Kevin Village met een aantal bevriende muzikanten de studio in met als resultaat het pakkende en romantische nummer “Papillon” . Liefhebbers van dit genre hebben het nummer inmiddels omarmd dus alle reden om nu de Nederlandstalige versie met de titel “Zoals een vlinder” uit te brengen.


Frans Engels

Nederlands 3 in 1NederlandsFrans