week 12/2017

 

 

Lina Steevens - Duizend Dingen

 

 

Op 31 maart presenteert Lina Steevens haar nieuwe single ‘Duizend dingen’ in Zaal Adelaars in Helmond. Deze single is, net zoals haar vorige single ‘Mijn Hartslag’ van de hand van producer Kees Tel. ‘Duizend dingen’ gaat over een nieuwe verliefdheid en duizend redenen waarom je van iemand kunt houden. Bij dit nieuwe nummer hoort een stijlvolle clip die grotendeels in de Drunense Duinen is opgenomen.

 

Met een managementcontract bij Stanley Hazes Artiestenmanagement en platencontract bij Hollandia Media Groep op zak, is Lina nu helemaal in haar element. Veel optreden in België en Nederland en mensen raken met haar eigen stemgeluid is haar doel, met als grote droom een optreden in Ziggo Dome Amsterdam.

 

Muziek speelt een grote rol in het leven van Lina Steevens. Haar vader is basgitarist dus van jongs af aan is Lina voor aan het podium te vinden. Al vanaf haar zevende jaar is zingen haar passie.
In 2006 bracht zij haar eerste EP uit, getiteld ‘Zomerzon’. Deze EP was een groot succes want haar liedjes waren door het hele land op de radio te horen. Ook was zij op tv te zien bij Brabant Party en Hart van Muziek. Lina reisde het hele land door om optredens te geven.

 

In 2007 volgde een nieuwe single ‘Liefde van mijn leven’. Met deze single zette het succes zich voort.

 

In 2009 is Lina gestopt met zingen omdat zij voor haar kindje wilde zorgen en daar al haar aandacht aan wilde geven. Maar na een tijdje begon het toch weer te kriebelen en merkte Lina dat zingen in haar bloed zit. Zij bracht enkele nieuwe singles uit, waaronder vorig jaar ‘Mijn Hartslag’. Sindsdien is ze weer helemaal terug en vaak te horen op de radio.