week 10/2018

 

Maria Goosen  "Waar ben je"

 

 

“Waar ben je” ,is een nummer met zomerse en Spaanse invloeden met een hele mooie gevoelige tekst het gaat over een zigeunerin, haar geliefde is weggegaan en ze zoekt hem en ze mist hem, maar uiteindelijk komt hij weer terug!
In de zigeunersound, die het nummer kenmerkt, zit ook de nodige nostalgie. En ook de zomerse Spaanse invloeden ontbreken niet.

 

“Als klein meisje vond ze het zingen al geweldig, en stond onderweg naar Spanje voorin de bus te zingen”. Dit komt veel mensen bekend voor, maar zo begon de carrière van zangeres Maria Goosen. Het echte werk begon in 2005 toen zij op zoek ging naar een band, want zingen was en is nog steeds het belangrijkste in haar leven naast natuurlijk haar moederschap. Zij bleef lekker haar dingen doen, er zijn voor haar gezin en natuurlijk het zingen.
Maria groeide op in Kampen op het woonwagenkamp waar zij nu nog steeds woont met haar hele familie om haar heen.
Ik 2011 heeft ze meegedaan aan The Voice of Holland waar Maria in het team van Nick en Simon zat, en wist het tot de laatste 8 van dit team te brengen.
Wat was dit een geweldige ervaring die zij niet had willen missen en heeft hier veel van geleerd!
En nu gaat ze met het nummer “Waar ben je” geschreven en geproduceerd door Martin Sterken Nederland laten genieten van de Gipsy Sound.