week 27/2018

 

 

 

Martin Dams “Geluk voor iedereen”

 

 

 

Martin Dams uit Westerhaar is absoluut geen onbekende in het artiestenwereldje, bij alle grote evenementen heeft Martin wel gestaan.

 

 

Na een aantal muzikale succesvolle avonturen komt Martin Dams terug als solo artiest met een prachtig nieuw nummer, “Geluk voor iedereen”.  Het nummer word door de Dj’s die het nummer al hebben mogen beluisteren vol enthousiasme ontvangen.

Frank Swenne schreef de tekst en muziek.  Martin Sterken heeft er een uitzonderlijk mooie productie van gemaakt, en hiermee hoopt Martin Dams een hit te scoren.

Natuurlijk is bij dit nummer een  mooie clip gemaakt met een gezellige sfeer wat het lied aangeeft; Dans, Draai doe maar je handen omhoog, zwaai, kortom; Geluk voor iedereen!

 

 

Martin Dams zag op 13 maart 1970 het levenslicht in het Overijsselse Almelo. Al op 15 jarige leeftijd zette hij zijn eerste stappen in het artiestenvak. Het begon destijds allemaal als look-a-like van Elvis Presley. Al snel begon Martin met optreden en binnen afzienbare tijd werd hij een graag geziene gast op evenementen. In 1991 ging Martin voor het eerst de studio in en nam hij zijn eerste single “ Als je eenzaam bent “ op. Daarna volgden er nog vele singles met als titels “ Glashard”, “Hart vol verlangen”, “Kijk niet Om” ,“Geen mens ter wereld”  maar het meest bekende nummer van Martin Dams is toch wel “Bye, Bye Belinda”. Vele omroepen namen Martin ter harte en interviews bij de Tros, NCRV en Veronica waren Martin dan ook niet meer vreemd. 

Martin bleef niet stil zitten en heeft meerdere dingen gedaan maar solo optreden is toch wel echt Martin Dams zijn ding. Ook werkte Martin Dams mee aan de BOB commercial  met het nummer ‘Dat is nu over’ en was hij daarmee bijna dagelijks te zien op de landelijke TV zenders.

Het is niet over, hij komt terug komen met een kneiter van een hit zoals ze in Overijssel zullen zeggen en dat hoopt Martin dus ook met het nummer “Geluk voor iedereen” te behalen.