week 9/2018

 

Perry Zuidam “Jij kunt niet altijd 16 zijn”

 

 

Perry Zuidam begon zijn muzikale carrière 20 jaar geleden als zanger. Hiervoor was hij al een aantal jaren actief als Bandparodist.

 

Perry werd ooit “ontdekt” door Annie de Reuver en in die beginperiode nam Perry diverse vrolijke feest singles op.

 

Zijn muzikale carrière bouwde Perry zorgvuldig op door stapje voor stapje verder te gaan in het vak en door te laten zien dat hij een echte doorzetter is.
Ondanks diverse tegenslagen, ging Perry toch door en verloor nooit de moed.

 

Want immers, zijn jongensdroom is om Artiest te worden.

 

Na 15 jaar hard werken en een goed gevulde agenda te beheren, besloot Perry om de stap te wagen om van zijn hobby zijn beroep te maken.

 

Dit heeft hem geen windeieren gelegd en de afgelopen 5 jaar groeide de optredens gestaag door.

 

Altijd met het vak bezig zijn, optredens op verschillende evenementen, podia groot en klein, voor alle doelgroepen en met allerlei diverse liedjes. Dit alles heeft erin geresulteerd dat Perry een positieve impuls aan zijn muzikale carrière heeft gegeven.

 

In de afgelopen jaren maakte Perry al meerdere singles, tevens bracht hij in Oktober 2017 zijn eerste full album “Over leven en liefde” uit op het label van VNC Music.

 

Perry begon ooit met vrolijke gezellige meezingers, waarvan de singles “Onder je balustrade”, “Cappuccino”, “Winter” en ”Ik wil een knoopje aan je bloesje zijn” goede voorbeelden zijn.

 

Later legde Perry zich ook toe op de Nederlandse nummers met een wat meer serieus karakter, zoals “Het is tijd”, “In jouw ogen schijnt de zon” en Ik werd geboren zonder het te vragen”.

 

Tijdens optredens is te merken dat beide kanten van Perry goed aanslaan en zijn publiek is daarbij een absolute graadmeter.

 

Mede op verzoek van zijn publiek komt Perry nu weer eens met een echte meezinger.

 

“Jij kunt niet altijd 16 zijn” is een meezinger pur sang.

 

Het is weliswaar een cover die bekend is gemaakt door de Havenzangers, maar Perry weet het arrangement behoorlijk op te poetsen.

 

Het arrangement en de productie is verzorgd door Laurens van Wessel. Duidelijk is hier te horen dat het arrangement is ingespeeld door veel live muzikanten.

 

Het is in ieder geval een nummer geworden, waar snel een feestje op gebouwd kan worden. Dit is inmiddels al terug te zien in de diverse zalen, waar mensen het nummer massaal meezingen en erop mee feesten.