week 12/2018

 

 

Wally Mckey - De weg naar jou

 

 

Componist-producer Kees Tel toverde voor Wally Mckey de nieuwe single ”De Weg Naar Jou” uit zijn hoed en is wellicht de volgende weg naar succes.

 

2018 belooft in ieder geval een goed jaar te worden voor Wally.

 

Zo wordt er druk gewerkt aan de montage van de TV serie “De terugkeer” die in 2017 werd opgenomen waarin Wally niet alleen een rol speelt maar tevens een rode draad doorheen het verhaal vormt. De serie bevat erg leuke en onverwachte wendingen. M.a.w. spanning en kijkplezier verzekerd.

 

Heel Wally’s muzikale loopbaan is er trouwens een vol verrassingen en onverwachte wendingen. Zo komt hij uit de Engelstalige poprock scene en gaat moeiteloos over op Nederlandstalige muziek.

 

De ene keer brengt hij schlager, dan weer countrymuziek om vervolgens over te gaan op nederpop. Zelfs een reggeanummer lag hem goed.

 

Men denkt bijvoorbeeld aan nummers als Eens dan komt die dag, Mama Lorraine, Niet Zo Verwend, Jij Bent het Beste en nog veel meer.

 

Wally heeft drie Nederlandstalige full cd’s op zijn naam staan: Horizon en Ambiance. Weldra komt hij met Avalon, een album dan iedereen zal verrassen.