· 

De Molenbroeders


 

De Molenbroeders - “Wen d’r maar an“

 

 

De Molenbroeders komen met een 2e single getiteld “ Wen d’r maar an “ wat ook wel een beetje te maken heeft met hetgeen we nu allemaal mee maken en de bijbehorende regels, wat mag en wat allemaal niet mag.

Tijdens een bezoekje aan Martin Sterken, waar ze onder het genot van een kop koffie over de Corona periode spraken met elkaar, ontstond dit nummer.

De kreet “Wen d’r maar an” wordt vaak door velen uitgesproken, want momenteel veranderd er zoveel met alle nieuwe regels door de Corona, regels waar wij nog wel een tijdje mee zullen moeten dealen. En mocht je er even doorheen zitten luister dan naar dit nummer met een positieve input, en kun je er weer even tegen aan.

 

De Molenbroeders uit Kampen zijn zeker geen onbekenden in het muziekwereldje en lopen al geruime tijd mee. Deze broers, Herman en Nico, staan op menig podium en ook is Nico regelmatig presentator van evenementen. En natuurlijk treden dan altijd de Molenbroeders nog even op om het feestje helemaal compleet te maken. Dat dit een uitzonderlijk jaar is vinden we natuurlijk niet fijn, maar valt mee te leven want uiteindelijk is gezondheid toch het allerbelangrijkste zeggen beide broers.

 

Ondanks dat ze al vaak optreden met covers van alle feestzangers die er maar zijn, hebben zij toch 1 grote droom, en dat is met een eigen nummer op een mega groot evenement staan. Dus laat die droom maar zo snel het weer kan uitkomen, zodat straks iedereen kan zeggen, die Molenbroeders, nou... “Wen d’r maar an”!!