· 

Denise Van Boxtel


Denise Van Boxtel 'Als je verliefd op een jongen bent' 2..0

 

 

Na succesvolle singles als “Liefste mama” en “Waar Blijf Je Nou” en “Zomer voor altijd” wil dit jonge talent Denise van Boxtel niets liever dan de single “Als je verliefd op een jongen bent” opnieuw in de release doen waarmee ze vorige jaar ook al succes mee had.

 

De single ‘Als je verliefd op een jongen bent’ is een aanstekelijk, feestelijke versie van het bekende nummer van Wilma, voor de opnames van dit nummer dook zij de legendarische Soundwise studio in.

Optreden vind ik superleuk om te doen, en naast andere nummers zing ik ook erg graag dit nummer. Dit heb ik pas ook weer voor publiek mogen zingen en de reacties waren zo goed, dat ik deze nogmaals onder de aandacht wilde brengen aldus de jonge Denise

 

Denise van Boxtel is 12 jaar en woont in het kleine Brabantse dorpje Schelluinen. Het muzikale balletje begint in 2018 pas te rollen. Zingen begon als een hobby, maar is inmiddels een grote passie van Denise geworden. Haar 1e single was ”liefste mama” maar al snel volgde de volgende singles “Als je verliefd op een jongen bent” “De allermooiste tijd” en “Waar blijf je nou” en “Zomer voor altijd”