· 

Dennis & Sheréna


 

 

Dennis & Sheréna – Die ene nacht

 

 

Zowel Dennis Smits als Sheréna zijn er van overtuigt dat, de handen die ze ineen hebben geslagen om in eerste instantie als gelegenheidsduo voet op Nederlandse bodem te zetten, uit kan groeien tot heel iets moois. De twee Brabantse artiesten kwamen elkaar tijdens optredens in de regio regelmatig tegen. Bij een evenement op een vakantiepark ontstond het idee om samen een duet uit te brengen. Om deze te realiseren namen ze contact op met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio in De Meern. Hun eerste duetsingle ‘Die ene nacht’ is dan ook meteen een liedje waarvan het refrein in je hoofd blijft hangen. Ze hopen hiermee een goede indruk bij het publiek achter te laten. Als het aan Dennis & Sheréna ligt zal het zeker ook niet bij deze éne single blijven.

 

Dennis & Sheréna  denken met deze Nederlandstalige bewerking van ‘Die Ganze Nacht’, waarmee de Oostenrijkse zangeres Melissa Naschenweng vele harten heeft veroverd, ook het Nederlandse publiek vrolijk te stemmen. Dennis kwam bij toeval de clip tegen en was vanaf het eerste moment enthousiast. Datzelfde gevoel kreeg Sheréna ook. Frank Verkooyen heeft van een soloplaat een duet weten te maken die heel bijzonder is en ontzettend goed in het gehoor ligt.

 

De single ‘Die ene nacht’ is vanaf 2 november 2022 te streamen bij de bekende portals. De videoclip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen op YouTube.