· 

Dirk Boss,


 

 

Dirk Boss, -  “Het is bijna voorbij”

 

 

Dirk  Boss, zakenman uit Sijsele neemt plaat op “Het is bijna voorbij”

 

"Het is bijna voorbij” een ballade over liefde en hoop werd verleden week  ingeblikt in de studio van Patrick Hamilton in Loppem.

 

Dirk Boss : Ik heb een tekst geschreven op de muziek van het bekende chanson van Gilbert Becaud ‘Je reviens te chercher’. Het gaat om een romantische evergreen waarbij twee geliefden elkaar terugzien na een periode van scheiding en beseffen dat het geen zin heeft om nog langer apart te blijven.

 

Actueel veroorzaakte de ‘ophokplicht’ voor mensen en het isolement opgelegd door de corona maatregelen zwaar emotioneel leed  en diepe littekens .  ‘Het is bijna voorbij’ verwijst naar deze ongekende sociale tristesse die ons overkwam en waaraan nu stilaan een einde komt. Gelukkig maar!

 

Centraal in het lied staat de warmte , de nood aan liefde en de hoop op een nieuw normaal dat ons mensen de kracht moet geven een nieuwe start te nemen na deze donkere periode. Jongeren en ouderen, zelfstandigen, de mensen uit de horeca, mensen uit de ziekenzorg, mensen uit de muziekwereld enz.. iedereen kreeg zware klappen en heeft nood aan een sociale, spirituele, maatschappelijke en economische revival die er hopelijk snel aankomt. ‘Het is bijna voorbij’ leunt daarbij aan en mikt daarbij  op liefde en hoop.