· 

Dominique


 

 

Dominique - Zonder jou ben ik verloren

 

 

Het nieuwe eindejaarspareltje van .Dominique - Zonder jou ben ik verloren

 

De voorbode van zijn nieuw album dat er in 2023 aankomt. De keizer van het Vlaamse lied, WILL TURA zelf is er alvast helemaal weg van. Het telefoontje met de felicitaties van Will kwam er op kerstavond. Een mooi kerstgeschenk dus voor Dominique!

 

>> Het kerst telefoontje met de mooie woorden van WILL TURA: “Ik heb net de opname beluisterd van ‘ZONDER JOU BEN IK VERLOREN’, BRAVO! Fantastisch gezongen, mooi arrangement, ja ik ben er helemaal blij mee dat te horen. Oprecht proficiat met de opname, het klinkt fantastisch”

 

Als enorme fan van Will Tura zette DOMINIQUE zijn eerste stappen in de showbizz via het Soundmix-circuit van de jaren 80 met het repertoire van Will Tura. Op 14-jarige leeftijd nam hij al zijn eerste single op in de Tamara King Studio ‘Let Me Feel’ en ‘My kinda Girl’ in samenwerking met Heinz Müller, de bassist – gitarist en bouzoukispeler van Will Tura.

 

Dat Will Tura, ‘de keizer van het Vlaamse lied’ nog steeds de grootste en populairste artiest van Vlaanderen is, daar kan je gewoon niet omheen! Zijn bijnaam heeft hij niet bepaald gestolen. Sinds de jaren 60 lijkt hij bijna permanent in de hitparades en de concertzalen te kamperen. Het mooie Tura-oeuvre spreekt boekdelen. 

 

Naast de lopende feelgood musical ‘Vergeet Barbara’ met de hits van Will Tura, wou DOMINIQUE de keizer ook eren met een cover van één van zijn vergeten pareltjes ‘ZONDER JOU BEN IK VERLOREN’. Een mooie warme ballad voor de feestdagen. Will Tura kwam met ‘ZONDER JOU BEN IK VERLOREN’ de ultratop binnen op 23/12/1972, en laat dat nu ook de release datum zijn van DOMINIQUE zijn versie: 23/12/2022, exact 50 jaar later dus.

 

Bijna 2023, er is veel nieuw werk op komst. In alle stilte werd er een album (release: zomer 2023) opgenomen om U tegen te zeggen. Niets werd aan het toeval overgelaten!! Kosten noch moeite gespaard om in de beste studio’s op te nemen, en de beste muzikanten in te schakelen. Eerlijk? De ene parel na de andere zal vanaf nu op jullie oren afkomen …