· 

Duo Dubbel Fris


 

 

Duo Dubbel Fris - “ Zo is het altijd al geweest”

 

 

De muzieksensatie uit het Noorden van het land Dubbel-Fris is na enige tijd weer terug in de oorspronkelijke samenstelling Harjan en Siebrand en komen dan ook met een nieuwe single getiteld “ Zo is het altijd al geweest”

 

. Dubbel-Fris bekend van vele liedjes bestaande uit Siebrand Pagters en Harjan Toutenhoofd zijn weer terug en vieren dat met een prachtige nieuwe single “Zo is het altijd al geweest” Het liedje kun je toepassen in veel situaties. De heren gaan weer vanouds aan de slag oftewel zo is het altijd al geweest.. Als u de tekst goed beluisterd dan past het liedje ook heel goed in deze ( Corona) tijd.. Blijf positief en dan komt alles wel weer op zijn pootjes terecht is een onderdeel van de tekst.

 

In 2017 besloten Harjan en Siebrand vanwege omstandigheden te stoppen met Dubbel-Fris. De solocarrière van Harjan ging wel gewoon door. Siebrand was voornemens om ook een eigen pad te kiezen, maar dat is er uiteindelijk nooit gekomen. Dubbel-Fris bleef wel bestaan, maar omdat de samenstelling enkele keren veranderde, is het er niet van gekomen om een nieuwe single op te nemen.

 

Het contact tussen Harjan en Siebrand is nooit verloren gegaan. Eind 2019 bleek dat beide mannen weer behoefte hadden om samen de schouders onder Dubbel-Fris te zetten. Er werden allerlei plannetjes gemaakt, maar de coronacrisis gooide roet in het eten. Toch hebben zij samen besloten met hun vertrouwde producer Martin Sterken om een nieuw nummer te maken en deze uit te brengen en zo kunnen fans en radioluisteraars weer genieten van Dubbel-Fris met “Zo is het altijd al geweest”