· 

Dyon Verwer


 

 

Dyon Verwer  -  "Zomaar uit het niets"

 

 

Dyon Verwer brengt weer een mooie single uit getiteld  "Zomaar uit het niets"

 

De inmiddels bijna 19 jarige Dyon Verwer, breng alweer zijn achtste single uit.

Op 12 jarige leeftijd is Dyon begonnen met zingen en nam hij zijn eerste single op.

Het begon met liedjes over een droom om te zingen, hoe het zou zijn om te zingen, hoe of wat als je verliefd word enzovoort.

Als 12 jarige jongen kun je nog niet echte smartlappen gaan zingen, over gebroken relatie's of dergelijke. Tekstschrijver Henny Thijssen begrijpt Dyon als geen ander en heeft dan ook al zijn nummers die ook nog gerelateerd aan zijn leeftijd moest zijn geschreven. De twee hebben een geweldige band samen en vorig jaar heeft Dyon zelfs nog een nummer 'geef mij maar de schuld ' van Henny Thijssen, die niet alleen tekstschrijver is maar ook zanger, gecoverd.

Het nieuwe nummer 'zomaar uit 't niets' is vanzelfsprekend ook geschreven door Henny Thijssen.

 

Het nummer gaat over een verliefde man waarbij de dame hun relatie abrupt heeft verbroken en de man met veel onbegrip en gevoelens achterblijft, zoals de titel dus omschrijft "zómaar uit 't niets"

Maarten de groot van Studio M- works waar het nummer is opgenomen, heeft zich weer fantastisch ingezet en er een mooie productie van gemaakt.

 

De videoclip is tot stand gekomen door Inventivefilm Cees Quakkelaar en is opgenomen in een café waar Dyon regelmatig maandelijks optreed, en kind aan huis is.

 

De single " ZOMAAR UIT 'T NIETS " is verkrijgbaar vanaf 18 augustus 2021 en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en Facebook Dyon Verwer en te beluisteren op de bekende streamingsites.