· 

Dyon Verwer


 

 

Dyon Verwer - Geef Me Maar De Schuld

 

 

DYON VERWER KOMT UIT MET EEN MOOIE COVER VAN HENNY THIJSSEN  "GEEF MIJ MAAR DE SCHULD ".

 

Na vijf mooie singles uit te hebben gebracht, die allen geschreven zijn door Henny Thijssen, bedacht Dyon om nu een single te coveren,  en wel van eigen tekstschrijver en voorbeeld zanger Henny zelf.

 

De twee hebben een geweldige band met elkaar, en Henny begrijpt Dyon als geen ander.

Hij schrijft nu al 5 jaar voor dyon passende teksten gerelateerd aan zijn leeftijd. Met 12 jaar is Dyon begonnen met zingen, dan zing je natuurlijk nog niet over relatie problemen en dergelijke waar de meeste smartlappen over gaan.

Nu 6 jaar later en inmiddels 18 jaar oud, kan Dyon zich vinden in de zelfde genre wat Henny Thijssen zingt, en kon hij zich vinden in het nummer " Geef mij maar de schuld", en zo belande dyon bij Henny met de vraag mag ik dit nummer van jou opnieuw uitbrengen.

Vereerd en volmondig kwam er een ja, en belande Dyon al snel in de studio om het op te nemen, maarten de groot van studio M-works paste het deuntje aan en zo was het al snel een mooi nummer in een ietwat nieuw jasje.

 

"Ik zie het succes van het nummer positief in, omdat dit soort muziek voledig past bij mij, hier kan me helemaal in vinden en uitleven, en als je er zelf helemaal achter staat en positief bent, het vanuit je hart en gevoel zingt, dan kan je dit gevoel wat ik heb, rechtstreeks overbrengen na je luisteraars en voel je het gevoel van het lied net als ik", aldus dyon

 

De videoclip is opgenomen bij de zandstuivingen...lange vlaktes met zand/ leegte. Omdat het lied gaat over leegte, na een beëindigen van een relatie, dus vonden we het wel een passende locatie. De video Clip is tot stand gekomen door Inventivefilm Cees Quakkelaar.