· 

Eddie Wester


 

 

 Eddie Wester  '' Toe blijf hier bij me, 

 

 

Het is alweer een tijdje geleden dat Eddie Wester een nieuwe single uitbracht. “Ik vond het weer eens tijd worden” zegt Eddie.

Na zijn laatste single, ‘Alle Vrouwen’ wilde Eddie eens een heel ander lied.

Ik heb dit keer niet gekozen voor een uptempo nummer maar voor een gevoelig nummer, een lied met een verhaal en boodschap.

“Toe blijf hier bij me” gaat over bedrog binnen een relatie, het verdriet en de gevolgen ervan. Ik denk toch wel een actueel onderwerp, zeker in deze tijd.

Ik ben zelf erg trots op het resultaat, als je de cd hoes ziet, zie je gelijk al het verhaal achter deze single en dat vind ik mooi, de creativiteit die TJ- Unlimited er weer heeft ingelegd, daar ben ik erg blij mee.

 

Ook dit nummer van Eddie is geschreven door John v.d. Ven en wederom geproduceerd in de Telstar Studio in Weert onder supervisie van Adri-Jan Hoes.

De 52 jarige Amsterdamse zanger maar wonende in het mooie Limburg timmert lekker aan de weg, zijn hart ligt bij de Nederlandstalige muziek maar tijdens optredens merkt hij dat er ook steeds meer vraag is naar Engelstalige nummers, hetgeen hem ook goed afgaat.  Dat is ook te merken aan het enthousiasme van het publiek.

Eddie is een veelzijdige zanger en live op zijn best!